Saturday, March 5, 2011

My Sleeping Angel Contest

contest tdo plak ye..!!


adiahnya? best!

Tempat Pertama :


Tempat Kedua & Ketiga
 


 Saguhati pun dapat adiah tau!



maka nya, gambar yg nk dipertaruhkan adalah :

ASYRAF MUHAIMIN
2 TAHUN 10 BULAN

dan..
AYRA SAFIYYAH
1 TAHUN 3 BULAN.



nak tag..



 tarikh tutup : 14 Mac 2011


2 comments:

Hidayati said...

Terima kasih kerana sudi join. Sila letak banner contest kat side bar blog anda dan link kan terus ke n3 contest. Anda cuma tag 4 orang kengkawan. Yang sorang lagi tu tak der link ke blognya. Pastikan mereka tau juga ye. Semoga berjaya.

P/s: bila dah betulkan sila gitau kat runagan komen akak ye. Thanks.

EZAN IDMA said...

goodluck
Untuk pengetahuan , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)